<strong>KINDERSHOW</strong>
kindershows, kinderanimatie, seniorenshows, workshop
KINDERSHOW

KINDERSHOW

KinderAnimatie

Een Kindershow voor uw feest


 met Yvo betekent zang,  humor en magie. Wordt gebracht met eigen geluid, belichting en decor. Eerst een visuele act op muziek, met dieren, doeken enz. Daarna enkele trukken op de komische manier,  waarbij de kinderen de goochelaar helpen.

 

Dit alles wordt afgerond met enkele dansjes samen met  Magic Yvo. Een kinderfuif op hedendaagse muziek. Kortom een feest om nooit meer te vergeten.

 

Als kindervriend brengt Yvo  een programma voor een publiek van 3 tot 12 jaar. Ook de ouders en grootouders weet hij te boeien. De kinderen worden continu bij de acts betrokken, wat steeds een hoop humoristische, mysterieuze en vooral onvergetelijke momenten met zich meebrengt.

 

Dankzij Yvo's jarenlange ervaring en opleidingen heb ik en mijn team een goed inzicht in kinderanimatie.

 

Ideaal voor:  uw Sinterklaasfeest, Kerstshows, schoolfeesten, bedrijfsfeesten.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Duurt ca 60min .

Of wenst U een clown act, geen probleem de keuze is aan jou.

 

Alle shows worden compleet verzorgd met geluid, decor en waar nodig licht. het enige wat wij nodig hebben is een podium met een speelruimte van 4 bij 3 meter.

Goochelaar voor kinderen


Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van MagicYvo, goochelaar voor kinderen, is genieten voor jong en oud. Een vrolijke show met muziek en dans. Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Yvo is de perfecte kinderentertainer die precies weet hoe hij met de kinderen moet omgaan. Yvo heeft meer dan 40 jaar ervaring met het geven van kindershows en heeft in deze tijd veel geleerd van wat kinderen het allerleukste vinden om te zien. Zo heeft hij diverse goochelshows gemaakt zodat er voor elke leeftijds categorie een passende show is. Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Animatie met clown Yvo
animatie voor jong en minder jong
Animatie voor uw Sinterklaasfeest

De leukste kindershows volop humor en magieYvo heeft de aller leukste goochelshows voor kinderen, mischien zijn dit wel de leukste kindershows van heel België. Yvo zorgt er altijd voor dat de kinderen volop genieten van de kindervoorstellingen. De shows bevatten een hoop humor die juist voor de kinderen goed te bergijpen zijn. Ook de aanwezige volwassenen zullen een leuke show beleven. Hij past zijn show desgewenst aan als er een groot leeftijds verschil is. Alle shows kunnen plaatsvinden op iedere locatie. Geschikt voor grote en kleine groepen. Maar ook een heel klein kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden.

Alle shows duren +/- 60 minuten en zijn vol spanning en sensatie tot het laatste moment. Ook overtuigd dat Yvo de perfecte oplossing is voor een kindershow bij jullie op locatie, twijfel dan niet en neem contact op met deze top goochelaar