kindershows, kinderanimatie, seniorenshows, workshop
Bistro En-Tour-Age

Bistro En-Tour-Age


Bistro En-Tour-Age


Gezellig eten met je bubbel

samen met MagicYvo.

Voor wie in het weekend gewoon gezellig wil tafelen heeft EN-TOUR-AGE  een waaier aan dagverse gerechten.

Dimitri en Kris laten u binnen hun stijlvol huis, een gezellig samenzijn met familie en vrienden beleven en kiezen voor betaalbare gastronomie in een prachtig kader.

 

Bistro EN-TOUR-AGE is gelegen in Veldegem.


Onze gevarieerde menukaart word maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden producten.


Na het hoofdgerecht kan U genieten van een uniek optreden met Goochelaar Yvo.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

- Team EN-TOUR-AGE

BISTRO

EN-TOUR-AGE

En-Tour-Age biedt u een unieke formule van tafelen, waar u de huiselijke sfeer ervaart. U kunt bij ons reserveren vanaf 6 tot een maximum van 14 personen.  Bij reservatie staat En-Tour-Age enkel en alleen voor jullie gezelschap klaar. Bij de menusamenstelling kunt u naar believen kiezen tussen bepaalde voorgestelde menu's of zelf een gepersonaliseerd menu samenstellen, aan de hand van stuk voor stuk heerlijke gerechten uit de suggestielijst.Bezorg Uw Gasten Een Onvergetelijke Ervaring!


Bezorg Uw Gasten Een Onvergetelijke Ervaring!

Feest of evenement op de planning?  U bent op zoek naar animatie tijdens uw feest of evenement die uw gasten zich nog lang zullen herinneren? Een tafelgoochelaar voor uw feest of event inhuren is steeds een goed idee!  Hij bezorgt uw gasten een onvergetelijke en verbazingwekkende ervaring.  Kortom, de tafelgoochelaar voegt een magische sfeer toe aan uw evenement.


Wat doet een tafelgoochelaar?


Er worden de trucs en illusies van dichtbij vertoond. De goochelaar loopt letterlijkt midden tussen het publiek. Onder de neus van de gasten ontstaat de magie. Goochelen terwijl je omringd wordt door mensen is één van de specialiteiten van goochelaar Yvo.


Geschikt voor diner, receptie, klantendag, personeelsfeest,  jubileum, bedrijfsfeest,...