kindershows, kinderanimatie, seniorenshows, workshop goochelen
WORKSHOP GOOCHELEN

Workshop goochelen

Ontdek de geheimen van de goochelaar!


Nu is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van de magische wereld van een goochelaar! Eindelijk krijgt u het antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoe doe je dat?”.


Workshop goochelen


Ontdek de geheimen van de goochelaar!


Nu is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van de magische wereld van een goochelaar! Eindelijk krijgt u het antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoe doe je dat?”.

workshop goochelen


De nadruk in deze workshop ligt op het leren van magische trucs met dagelijkse objecten zoals  elastiekjes, kaarten en touw.... Na een korte demonstratie kunnen de deelnemers oefenen om de verschillende trucs te leren beheersen.


"Ik kan nu echt goochelen"


In deze workshop goochelen leert Goochelaar Yvo leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mag iedereen oefenen.  Met de hulp van MagicYvo, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. Ná de workshop krijg je ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.NEE... Goochelen is niet moeilijk en nee je hoeft er niet vingervlug voor te zijn.
De meeste trucs zijn eigenlijk heel makkelijk als je het geheim eenmaal kent. En dat is precies wat je in onze workshop leert.

Goochelen is cool, erg leuk en zeer vermakelijk. Maar ook leerzaam!

Verbaas ook jouw vrienden, familie en klasgenoten


De workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen!
Alle uitleg op mijn YouTube kanaal


Na de workshop krijgt iedereen een link op mijn youtube kanaal waarbij ze thuis rustig verder kunnen oefenen.


Extra info over de workshop goochelen

Voor welke gelegenheden is de workshop inzetbaar?


Goochelaar Yvo heeft zijn workshop op de meest diverse locaties mogen geven. De workshop goochelen van MagicYvo is in principe overal inzetbaar. Zo kan u er bijvoorbeeld over nadenken om de workshop goochelen te boeken tijdens uw teambuilding met collega’s, tijdens een familiefeest of bruiloftsfeest. Verder wordt deze workshop goochelen ook veel ingezet voor kinderfeestjes en verjaardagsfeesten. De workshop kan gehouden worden in een restaurant, in de bedrijfskantine, of gewoon thuis in de woonkamer.

Voor welke leeftijd is de workshop goochelen geschikt?


De workshop goochelen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De goocheltrucs hebben de nodige aandacht nodig en kunnen soms nog best lastig zijn voor de hele kleintjes. Daarom is 7 jaar en ouder een geschikte leeftijd. De workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen

Tijdens workshop goochelen worden de trucs stap voor stap uitgelegt. Verder is de workshop een echte aanrader voor iedereen die ouder is. Of het nu gaat om tieners of senioren. Iedereen is geboeid wanneer het gaat om het onthullen van de geheimen van goocheltrucs. Het leuke aan deze workshop goochelen is dat de trucs ook snel te leren zijn. Dus na de workshop beschik je al direct over een aantal gave trucs!

workshop met goochelaar Yvo

Waar kan de workshop goochelen gehouden worden?


De workshop goochelen kan in principe overal gehouden worden. Zo kunt u de workshop goochelen houden in een restaurant, op school bedrijfskantine of gewoon thuis in de woonkamer. Het is handig als er tafels en stoelen aanwezig. 

Hoelang duurt de workshop goochelen?


De workshop goochelen duurt 2 uur. Gedurende deze 2 uur worden de trucs interactief beoefend met alle deelnemers. Yvo begint met een korte introductie en uitleg over het goochelen. Na een aantal korte demonstratie van goocheltrucs zal het interactieve gedeelte beginnen. Alle deelnemers krijgen een aantal goocheltrucs waarmee geoefend kan worden. Yvo doet eerst voor hoe de truc gepresenteerd dient te worden. Daarna mag iedereen de trucs gaan oefenen. Het leuke aan deze workshop goochelen is dat je na de 2 uur oefenen al direct een aantal gave trucs direct kan uitvoeren!

diploma workshopDe workshop goochelen is perfect geschikt voor extra feestelijk schoolprogramma, kinderopvang activiteit, schoolvieringen, teambuiding, spelactiviteiten parcours, naschoolse activiteit, familiedag, verjaardagsfeest, communie en Lentefeest, kinderfeest, bruiloft, vereniging, of elke feestelijke gelegenheid.


Leeftijd vanaf 7 jaar tot 99 jaar.

Capaciteit:  maximaal. 20   personen

Duur 1 tot 2u

Prijs op aanvraag

incl goodiebag met alle materialen en goochel certificaat


De enige voorbereiding die je hoeft te treffen is dat iedereen aan een tafel kan zitten. De workshop en voorstelling passen in een gewone huiskamer.


Workshop Goochelen leeft bij kinderen.


Televisieprogramma’s over goochelen zijn populair. Denk maar aan  “Nicolas”, “Trix”. Hierin worden echte goocheltrucs vertoond en uitgelegd. Maar wat is er leuker dan een aantal trucs te leren van een échte goochelaar en deze gelijk uit te voeren?
Gewoon, bij je thuis!

INHOUD WORKSHOPS IS INCLUSIEF


  • Zelf leren goochelen 
  • Veel fun & plezier 
  • Groepsactiviteit
  • Begeleiding door een echte goochelaar
LESMATERIAAL


Na alle workshops worden de materialen aan de deelnemers meegegeven!


NASLAGWERK


Het naslagwerk wordt geleverd in de vorm van online videoinstructies!


LEER GOOCHELEN VAN EEN ECHTE GOOCHELAAR !

Workshop met Goochelaar Yvo treedt op in diverse steden in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen........  • Goochelaar in West-Vlaanderen - Oostende - Nieuwpoort - Koksijde - Veurne - Torhout - Knokke - goochelaar in Kortrijk
  • Goochelaar in Roeselare - Torhout - Diksmuide - Poperinge - Brugge - Waregem - Tielt - Wervik - Ingelmunster, Moorslede, Geluwe, Oostkamp, Ardooie.....
  • Goochelaar in Oost-Vlaanderen - Dendermonde - Oudenaarde - Gent - Eeklo - Wetteren - Sint-Niklaas - Zottegem - Aalst - Deinze - Goochelaar in Lokeren - Geraardsbergen - Zelzate - Maldegem - Ninove - Stekene.....
  • Goochelaar in Brabant - Mechelen - Leuven - Aarschot - Zaventem - Halle - Galmaarden - Ternat - Londerzeel - Haacht - Heverlee
  • Goochelaar in Henegouwen - Doornik - Moeskroen.....
  • Goochelaar in Zeeland - Hulst - Oostburg - Aardenburg - Cadzand - Schoondijke - Philippine - Ijzendijke.....

.