kindershows, kinderanimatie, seniorenshows, workshop
WORKSHOP GOOCHELEN

Workshop goochelen


Ontdek de geheimen van de goochelaar!


Nu is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van de magische wereld van een goochelaar! Eindelijk krijgt u het antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoe doe je dat?”.


De nadruk in deze workshop ligt op het leren van magische trucs met dagelijkse objecten zoals  elastiekjes, kaarten en touw.... Na een korte demonstratie kunnen de deelnemers oefenen om de verschillende trucs te leren beheersen.


"Ik kan nu echt goochelen"


In deze workshop goochelen leert Goochelaar Yvo de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.  Met de hulp van MagicYvo, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.NEE... Goochelen is niet moeilijk en nee je hoeft er niet vingervlug voor te zijn.
De meeste trucs zijn eigenlijk heel makkelijk als je het geheim eenmaal kent. En dat is precies wat je in onze workshop leert.

Goochelen is cool, erg leuk en zeer vermakelijk. Maar ook leerzaam!

Verbaas ook jouw vrienden, familie en klasgenoten
Alle uitleg op mijn YouTube kanaal


Na de workshop krijgt iedereen een link op mijn youtube kanaal waarbij ze thuis rustig verder kunnen oefenen.
De workshop goochelen is perfect geschikt voor extra feestelijk schoolprogramma, kinderopvang activiteit, schoolvieringen, spelactiviteiten parcours, naschoolse activiteit, familiedag, verjaardagsfeest, communie en Lentefeest, kinderfeest, bruiloft, vereniging, of elke feestelijke gelegenheid waarbij u uw kinderen educatief en magisch wilt vermaken.


Leeftijd 7 jaar – 14 jaar

 Capaciteit:  maximaal. 24   personen

Duur 90 minuten

Prijs op aanvraag

incl goodiebag met alle materialen en goochel certificaat


De enige voorbereiding die je hoeft te treffen is dat de kinderen aan een tafel kunnen zitten. De workshop en voorstelling passen in een gewone huiskamer.


Workshop Goochelen leeft bij kinderen.


Televisieprogramma’s over goochelen zijn populair. Denk maar aan  “Nicolas”, “Trix”. Hierin worden echte goocheltrucs vertoond en uitgelegd. Maar wat is er leuker dan een aantal trucs te leren van een échte goochelaar en deze gelijk uit te voeren?
Gewoon, bij je thuis!

INHOUD WORKSHOPS IS INCLUSIEF


  • Zelf leren goochelen 
  • Veel fun & plezier 
  • Groepsactiviteit
  • Begeleiding door een echte goochelaar
LESMATERIAAL


Na alle workshops worden de materialen aan de deelnemers meegegeven!


NASLAGWERK


Het naslagwerk wordt geleverd in de vorm van online videoinstructies!


LEER GOOCHELEN VAN EEN ECHTE GOOCHELAAR !

Goochelaar Yvo treedt op in diverse steden in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen........ 

 

  • Goochelaar in West-Vlaanderen -  Oostende - Nieuwpoort -  Koksijde - Veurne - Torhout - Knokke - goochelaar in Kortrijk
  • Goochelaar in Roeselare - Torhout - Diksmuide - Poperinge - Brugge - Waregem - Tielt - Wervik - Ingelmunster.....
  • Goochelaar in Oost-Vlaanderen - Dendermonde - Oudenaarde - Gent - Eeklo - Wetteren - Sint-Niklaas - Zottegem - Aalst - Deinze - Goochelaar in Lokeren - Geraardsbergen - Zelzate - Maldegem - Ninove - Stekene.....
  • Goochelaar in Brabant -  Mechelen - Leuven - Aarschot - Zaventem - Halle - Galmaarden - Ternat - Londerzeel - Haacht - Heverlee
  • Goochelaar in Henegouwen - Doornik - Moeskroen.....
  • Goochelaar in Zeeland - Hulst - Oostburg - Aardenburg - Cadzand - Schoondijke - Philippine - Ijzendijke.....